Răspunsuri

2014-11-05T17:50:14+02:00
In sfarsit, a venit toamna, anotimpul meu preferat! Cand ma duc la bunicii mei la tara, primul lucru ma duc in via lor ca sa-mi ridic privirea catre cosurile fumegande. Dimineata, cam pe la ora 6, cand iesi afara, deasupra cerului a aparut soarele galben-oranj care mangaie cu razele sale, florile de abia ramase in gradina. Trandafirii cei frumosi au disparut impreuna cu unele flori ca sa-si faca simtita prezenta tocmai la primavara.
Zana toamna s-a asezat pe ''tronul'' ei fermecat, impodobit de frunze aramii.
Cu suflarea ei magica, frunzele cazute din copaci s-au asezat sub forma unui covor de frunze aramii. Se pare ca albinele incep sa-si faca pregatirile pentru iarna. Mierea cea delicioasa, cerea din care face bunica lumanari, propolisul din care facea bunicul medicamentul vindicator folosit de oameni de mii de ani, toate au disparut.
Vara s-a terminat, si de abia este inceputul toamnei. Ma intorc acasa ca sa incep scoala.
Toamna va fi mereu anotimpul meu preferat.

11 3 11
:P
Macar bv ca ai gasit daca ai copiat =))) Dar te cred mersi mult!
am scris-o la alta intrebare
iti dau acu linkul daca pot
Avatarul utilizatorului andreeabunescu
andreeabunescu ţi-a mulţumit pentru răspuns
05-11-2014 16:29:51
Conţinut ToamnaIn sfarsit, a venit toamna, anotimpul meu preferat! Cand ma duc la bunicii mei la tara, primul lucru ma duc in via lor ca sa-mi ridic privirea catre cosurile fumegande. Dimineata, cam pe la ora 6, cand iesi afara, deasupra cerului a aparut soarele galben-oranj care mangaie cu razele sale, florile de abia ramase in gradina. Trandafirii cei