Răspunsuri

2014-11-05T14:26:25+02:00


Era o dimineata racoroasa.

Ma duceam la scoala ca in fiecare zi. Deodata am trecut pe langa un Magazin cu flori. Nu era nimeni inauntru dar florile erau asezate pe culori, afara, in Vase mari cu apa. Nu sunt un crescator sau un cultivator inrait dar ceva din mirosul florilor m-a facut sa ma indrept spre ele. Erau pline de viata desi in acea dimineata era destul de rece. Stateau marete si pline de culoare in fata mea. Nu am incercat sa descriu ce simteam, am inspirat nesatul din mireasma lor si am plecat grabit de frica sa nu ma observe cineva.

Am ajuns acasa seara si chiar daca nu ma mai gandisem pana atunci la florile din florarie sau la pungile de pamant reavan si proaspat care stateau pa Linga peretii magazinului, m-am hotarat sa trec in dimineata urmatoare tot pe acolo.

Mi-au placut si maine le voi studia mai bine, poate chiar iau una pentru mine.

2014-11-05T14:27:15+02:00
Intr-o frumoasa zi de vara cand soarele stralucea cu putere ma-m gandit sa merg la magazinul de langa bloc si sa-i cumpar mamei niste narcise frumoase.
ajunsa aici florile inmiresmate imprastiau parfumuri atragatoare.i-am cumparat mamei mele cele mai parfumate narcise dar nu ma-m putut abtine si bunicii iam luat zambile proaspete de culoare violet.ajuungand acasa ,bucuroasa iam daruit mamei florile multicolore de culoare galben iar bunicii zambilele vesele si parfumate.eram foarte mandra de gestul meu frumos si mi-am propus sa mai fac surprize frumoase.