Pentru organizarea unei excursii, o scoala a inchiriat 3 autocare . daca intr-un autocar sunt 48 de locuri, aflati cati elevi au plecat in excursie, daca in fiecae autocar se afla si un cadru didactic si toate locurile sunt ocupate . va rog ajutati-ma

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-05T12:30:57+02:00
48x 3=144 locuri in cele 3 autocare 144-3 cadre=141 elevi
mie imi ies 2
se poate si cu trei intrebari?
mmersi
pentru raspuns
cu mare placere!
2014-11-05T12:37:56+02:00
48 x 3 = 144 ( elevi in cele 3 autocare )                                                              fiind 3 autocare inseamna ca sunt 3 cadre didactice deci : 144 + 3 = 147 ( peroana , in excursie )    
dar cate intrebari sunt?
spunemi te rog
2 intrebari
mersi
cu placere !