Redacteaza in 80-150 de cuvinte , o scurta naratiune in care sa prezinti o intamplare petrecuta intr-o lume a jucariilor .
-Sa povestesti o intamplare respectand succesiunea logica a evenimentelor .
-Sa precizezi doua elemente ale contextului spatio-temporal.
-Sa ai un continut adecvat cerintei .
-Sa respecti precizarea referitoare la numarul de cuvinte .
URGENT !

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-05T11:35:49+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ce frumos este in lumea jucariiilor te dristezi pe cinste insa va spun ca am avut cea mai frumoasa intamplare! era dimineata cand papusa ioana ma trezit ca sa iau micul de jun atunci ursuletul pufi ma intrebat daca nu cumva sunt racita fiindca aratam oribil .de aici a incput totul.eu am spus sa ne jucam dea agentii si chiar atunci a fost ranit pufi crima investigatie? nu cred dar cu siguranta era ceva bizar deoarece papusa ioana nu mai vorbea deloc.un suspec bun. dar oare mai era cineva? normal.si ma uitam la sarpele doody care sasaia din ce in ce mai mult.gata miam spus va trebui sa dau verdictuul dar chiar atunci sa stins lumina iar sarpele doody si papusa ioana disparusera.miam dat seama era bunny iepurele malefic.imediat lam chemat pe superman care ma ajutat si lam inchis pe ticalosul de iepure si iam gasit si peioana si pe sarpe dar si pe ursulet mia placut aceasta aventura nu o voi uita niciodata.     scuze pt greseli
37 4 37
Multumesc! Mi-a fost de mare ajutor :D
Multumesc <3
N Y P D