Răspunsuri

2014-11-05T09:09:46+02:00
In a doua saptamana a citit :145+ 80=225 de pagini
are de citit:145+225(prima + a doua saptamana)+129(ce i-a ramas)=499 de pagini in total

2014-11-05T09:10:15+02:00
145+80=225 pagini a citit a doua saptamana
145+225=370 pagini in 2 saptamani
370-129=241 pagini au ramas de citit