Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T22:07:08+02:00
                                    Articol de ziar  . Curiozitati 
 
    
  Sunt multe animale pe aceasta lume si toate au insusiri si calitati ciudate . De exemplu :
 
   - Sunt sigur ca majoritatea dintre voi ati auzit de acel zvon al popandaului si vestirii primaverii . Daca nu vi-l spun eu : se spune ca in timpul iernii popandaul iese din vizuina , daca isi va vedea umbra se va speria de aceasta si va hiberna inca sase saptamani , ceea ce inseamna ca primavara nu a sosit inca ; daca nu isi vede umbra isi continua treaba ceea ce inseamna ca primavara a sosit ; ei , nu este asa ; in timpul hibernarii popandaului ii scade ritmul biologic : de la 60 de batai de inima pe minut la 6 batai odata la 4 minute , respira odata la 4 minute iar temperatura corpului ii scade de la 37 de grade la 3 grade celsius , proape la fel de rece ca si gheata . Dupa cum spuneam el iese in timpul iernii pentru a afla care femele si-au facutvizuina in jurul sau pentru a face pui iar acestia la randul lor sa se ingrase cu ierburi pana la iarna cand vor hieberna si tot asa .  

- Inca un lucru foarte interesant este faptul cu imblanzitorii de serpi . Sunt sigur ca majoritatea ati vazut la  televizor ca un om sufla intr-un fluier cu o forma ciudata  iar un sarpe cobra se ridica leganandu-se . Acest fapt nu se datoreaza cantecului deoarece serpii nu aud cantecul dar forma fluierului se aseamana cu un sarpe iar acesta se ridica sa se apere .
 

- Mai exista o legenda despre monstrul sin Congo . Oamneii care traiesc in padurile tropicale din Congo pretind ca acolo isi are salasul si o creatura gicantica , asemanatoare unui Diplodocus , pe care au denumit-o Mokelem-bembe . Oare mai traiesc inca dinozauri pe pamant , sau ar putea acest monstru sa fie doar o soparla monitor uriasa , sprijinindu-se pe picioarele din spate si intinzandu-si gatul ? Mai multe expeditii au pornit in cautarea lui Mokelem-bembe , dar misterul nu a fost elucidat .
 
     Sper ca te - am ajutat si nu uita de cele 4 puncte pentru cel mai bun raspuns .
 
  
    

3 4 3