Trduceti-mi si mie din engleza in romana:
At weekends and during her school holidays,her schedule is verry busy. Sometimes she gets tired of the lifestyle and misses her friends,but not often. Next week she is travelling to Japan to try to conquer the important Japanese market .One day she hopes she'll sing the lead role in Puccini's opera Madame Butterfly at La Scala in Milan.
In the history of show business,there are many examples of young people qith talent - in musin,film or on the stage-who have not lived up to their early promise. But when you hear Charlotte sing,yopu get the feeling her name will soon be known to every serious music lover in the world.

2

Răspunsuri

2014-11-04T21:12:33+02:00
La sfarsiturile de saptamana si in timpul vacantelor ei, programul ei este foarte incarcat. Uneori ea devine obosite de acest stil de viata si simte lipspa prietenilor, dar nu de ulte ori . Saptamana viitoare ea calatoreste in Japonia pentru a incerca sa cucereasca importanta pietii Japoneze. (?) Ea spera ca intr-o zi va canta rolul principal in opera lui Puccini Madame Butterfly la La Scala din Milano.
In istoria show-rilor de afacere sunt multe exemple de oameni timeri  cu talent - la uzica ,fil sau teatru - care nu au trait  pana la promisiunea lor timpurie. Dar atunci cand tu o auzi pe Charlotte cantand , ai senzatia ca numele ei va fi curand cunoscut de fiecare iubitor de muzica serios din toata lumea . 
Ai tradus pe google translate?
Iti multumesc!
Nu n-am tradus pe google translate , doar chestia aia cu sa cucereasca piata Joponeza.:)) Cu placere .
2014-11-04T21:14:20+02:00
La sfârșit de săptămână și în timpul vacanțelor școlare a ei, programul ei este foarte ocupat. Uneori, ea devine obosita de stilul de viață și ii este dor de prietenii ei, dar nu de multe ori. Săptămâna viitoare ea se deplasează în Japonia pentru a încerca să cucerească importantă piață japoneză. 
. Într-o zi ea speră că va cânta rolul principal în opera lui Puccini Madame Butterfly la La Scala din Milan.
În istoria show business, există multe exemple de tineri cu talent - în muzică, film sau pe scena, care nu au trăit până la promisiunea lor timpurie.
Nu,nu sunt injuraturi
Unde ai tradus?
aici insa scrie ca la ultima fraza scriu injuraturi ,dar nu e asa.