Răspunsuri

2014-11-04T18:20:41+02:00
Iti dau o idee asa.. Deci
Introducere: Educatia este un lucru foarte important pentru un elev, este dreptul lui, nu o obligatie si trebuie sa il trateze ca atare. Scoala este ca o familie pentru orice elev.
Cuprins: Insa, elevii invata, dar mai au nevoie si de cate o pauza, pentru ca daca se mai recreeaza uuneori , au mai multa inspiratie si pot lucra mai lejer, fara sa ii afecteze. Pauzele sunt necesare in viata elevului de zi cu zi, fiind niste recreatii ce il vor binedispune si il vor ajuta sa gandeasca liber.(mai scrii tu ceva, mai continua etc)
Incheiere: De asta, elevii au nevoie de pauze! ( mai scrie tu )
2014-11-04T18:39:23+02:00
                            Necesitatea pauzelor in activitatea de elev
   
As vrea sa incep cu faptul ca pauza este o perioada de timp intre orele de curs in care un elev are dreptul sa faca orice , doar sa respecte regulamentul . 
   In primul rand pauzele sunt pentru ca un elev sa se recreeze dupa o ora de calcule , conjugari , exercitii di munca grea , sa ia aer curat si sa isi dezmorteasca putin corpul . 
    In al doilea rand , intr - o pauza , un elev poate merge la baie , sa manance si sa bea apa si poate sa repete lectia de zi pentru o nota mare sau se poate juca cu prietenii astfel consumandusi energia si fiind mai cuminte in timpul orelor . 
    In concluzie , pauza este creata cu scopul  de a te recreea sau pentru un elev este timpul de joaca sau hranire si pentru a - si limpezi mintea . 
 
      Sper ca te - am ajutat si nu uita de cele 3 puncte pentru cel mai bun raspuns.


3 5 3