Răspunsuri

2014-03-04T14:06:57+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
La carnaval ~EU si prietenele mele am fost la carnaval.ELE au platit biletul.NOI am fost primele acolo.Apoi au mai venit cativa copii.Si EI erau imbracati foarte frumos si elegant.
                   Supa ce au mai venit cativa copii, a inceput petrecerea.Si EI erau atat de uimiti de frumusetea salii,ca si NOI.Totii copiii se distrau atat de bine.EI dansau,fredonau cantecele care le stiau.Apoi,s-a organizat o tombola.NE-am dus sa luam un bilet cu un numar.Dupa ceva timp,Maria a fost invitata pe scena.EA era castigatoarea a 50 lei.Era asa de bucuroasa.NOI ne-am bucurat la randul nostru pentru ea.
                        Imediat,Maria ne-a oprit si ne-a spus cat de mult se bucura,si ca ii pare rau de NOI ca nu am castigat.Apoi,i-am explicat ca ne-am bucurat mult pentru EA.NE era o prietena buna.Toata lumea O placea.Ca si NOI.
                           A aparut si Alex.EL era imbracat la costum,cu o cravata violet.NOI toti am fost uimiti de tinuta lui.
                            A venit seara.Era timpul sa plecam acasa.Petrecerea s-a terminat,dar NOI am ramas in fata salii de bal,privind stelele.Ce zi frumoasa AM avut!

Stiu ca nu e prea interesanta,dar..
32 3 32