Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T16:11:30+02:00
                                            Apolodor in Sahara 
Introducere: Dupa sapte ani, dupa ce se nascuse Apolodor, el invatase la scoala despre Sahara. Trei zile si trei nopti, el visase ca intr-o zi va ajunge in Sahara. 

Cuprins: Dupa doi ani, nu mai suportase  aceste vise, si dupa ce isi lua mancare,apa si tot ce mai avea nevoie, isi lua banii pe care ii stransese si isi cumpara o camila. Dupa un an el ajunse in minunatul desert Sahara. A mers peste tot, timp de doi ani, dupa aceea el vede ca nu mai avea apa si mancare. Lua camila si pleca, Dupa o zi el ajunse intr-un sat mic, dar foarte frumos. Isi cumpara o casa si s-a cazat in acel sat micut. El iubea acest sat deoarece era liniste, iar lumea se intelegea. El isi gasi o sotie, pe nume Anandi, pe care o iubea ca pe ochii din cap, dar si Anandi il iubea pe Apolodor. Iubirea asta a lor, i-a facut sa isi doreasca copii. Dupa sase ani, ei aveau doi copii minunati si intelegatori. 

Incheiere: Apolodor chema copii sub un copac si incepe sa le povesteasca fel de fel de povesti, iar el le-a promis copiilor, ca dupe ce v-or creste mari, ii va duce in minunatul desert Sahara.... 

Sper ca iti place.