La un magazin sau vândut 5ladite a cte 6 kg vișinie fiecare ,4ladite a 7kg cireșe fiecare si 3ladite a câte 8 căpșune fiecare.
Cate kg de fructe sau vândut ?
Rezolvare:
1)Cate ladite cu vișinie sunt?
5x6kg=30 kg
2)Cate ladite cu cireșe sunt?
4x7 kg=28
3)Cate ladite cu căpșuni sunt?
3x8 kg=24
4)Cate kg de fructe sau vândut ?
30kg+28kg+24kg=82kg
Scrie rezolvarea problemei intr-o expresie

ESTE URGENT SA M-A AJUTATI!!!!!!!

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T12:46:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
5x6+4x7+3x8 = 
30+28+24 =82 kg
Exista o mititica problema mie îmi cere expresia nu exertitiul dar mi-ai fost de ajutor
2014-11-04T12:46:44+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(5x6)+(4x7)+(3+8)=82
nu e nevoie de paranteze. oricum mai intai se fac inmultirile
asa am avut noi prb la scoal,asa ne-a invatat.
la genul acesta de prob ptr clasa a 3 a
nu e o greseala, nu influenteaza calculul, dar se poate si fara paranteze, pentru ca oricum mai intai faci inmultirile si apoi adunarile
asa este..dar asa am invatat :***