1.Aflati 2 numere naturale,stiind ca diferenta lor e 46,iar impartindu-l pe cel mai mare la cel mai mic ,obtinem catul 9 si rest 6.
2.Un calator parcurge 1supra 3 din tot drumul sau si inca 15 km.care e lungimea iontregului drum daca iau mai ramas de parcurs 17 km.
3.Un obiect se scumpeste cu 20% .Stiind ca dupa scumpire pretul e de 30 lei,aflati pretul initial al obiectului.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T10:49:24+02:00
1
a-b=46
a=9b+6
9b+6-b=46
8b=46-6=40
b=40/8=5
a-5=46
a=51


1/3x+15+17=x
1/3x+32=x x-1/3=32 2/3x=32 2x=32*3=96 x=48
a+2/10a=30 12/10a=30 12a=300 a=300/12=25