Răspunsuri

2014-11-04T08:29:29+02:00
225+225+107=557 locuri ocupate
680-557=123 locuri libere
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T08:37:59+02:00
225+107=332 locuri nivelul2
680-(225+332)=123 locuri libere