Un automobilist a parcurs intr-o zi 164 de kilometri ,in a doua zi o distanta de 2 ori mai mare ,iar in a treia zi o distanta de 3 ori mai mare de cat in prima zi .Cati kilometri a parcurs in total ? Va rog ajutatima .si trebuie cu plan de rezolvare

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-03T22:35:26+02:00
I Zi=164 km
a II-a Zi=164x2=328km
a III a Zi=164x3=492km
Total:164+328+492=984km total cele 3 zile
 
multumesc
poti apasa si pe butonul multumesc :) mersi :3
e bine?
mersi :*
2014-11-03T22:38:36+02:00
Cati km a parcurs a doua zi?
164*2=328 km
Cati km a parcurs a treia zi?
164*3==492 km
Cati km a parcurs in total?
164+328+492=984 km
da
ma mai ajuti?
cu placere,daca pot.la ultima postata,nu mai am loc... mai ai si alta?
nu
ma adaugi la prieteni te rog /