Răspunsuri

2014-11-03T21:40:18+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
4.500-496=4.004 l
4.500+4.004 = 8.504 l 
9.000 l - 8.504 l = 496 l
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-03T21:41:30+02:00
In a doua zi vinde:4500-496=4004
In cele doua zile vinde:4500+4004=8504
Pentru a umple rezervorul mai erau necesari:9000-8504=496 litri