Răspunsuri

2014-11-03T21:38:35+02:00
Mama mea este angajată la o companie multinaţională şi lucrează ca director de marketing. Este apreciată de colegii şi de şefii ei, deoarece este o persoană deşteaptă şi foarte pricepută în meseria pe care o face. Serviciul mamei mele are legătură cu promovarea unor produse care se găsesc în România. O parte din produse au fost prezentate şi la televizor, mama fiind şi ea implicată în realizarea reclamelor pentru acestea. 

Timpul pe care îl petrece mama mea la serviciu este de peste 8 ore, iar uneori are şi deplasări în străinătate. A călătorit în interes de serviciu în mai multe oraşe din Europa, iar de fiecare dată când se întoarce nu uită să-mi aducă câte un cadou. Din acest motiv mă bucur nespus de mult când mama pleacă într-un oraş din străinătate, de fiecare dată ard de nerăbdare să văd ce daruri îmi mai aduce. Când se află în ţară, are foarte multe întâlniri de afaceri, astfel că a primit din partea companie o maşină. Cu maşina roşie şi foarte spaţioasă, mama mă aduce în fiecare dimineaţă la şcoală. Ea este şi o foarte bună şoferiţă, mult mai îndemânatică decât alte conducătoare auto.

Chiar dacă munca mamei este mai mult de culise, ea neapărând în lumina reflectoarelor, sunt foarte mândră de ea mai ales atunci când văd câte o reclamă la tv, la care a contribuit şi ea. Un alt motiv de mândrie, dar şi de bucurie, faţă de mama mea l-am avut anul trecut. La finalul anului a fost declarată angajata anului, iar compania i-a recompesant devotamentul printr-o excursie pentru toată familia pe litoralul Greciei. 

Sunt foarte mândră de mama mea. Sper ca atunci când voi fi mare să seamăn cu ea: să fiu la fel de harnică şi să am şi eu o carieră de succes ca a ei. Vreau ca mama să fie mândră de mine la fel de mult cât sunt şi eu de ea.
iar aici printre randuri adauga cerinte tale cerute inalta parul negru etc.....
multumesc frumos !! :8
cu placere
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-03T21:47:57+02:00
                                             Mama 
 
   Este primul cuvant pe care - l pronuntam , il spunem atunci cand suntem speriati , sau mandri , fericiti sau tristi . Mama este fiinta suprema . 
   Fiecare mama este diferita , cu alitati si defecte , cu trasaturi diferite si totusi , toate mamele au ceva in comun , toate isi iubesc copii si chiar daca au mai multi , ii iubesc pe toti in mod egal .
    Toate mamele sunt diferite si au ceva special , dar pentru mine , mama mea , este cea mai buna si mai speciala . Mama mea e grijulie , coordonatoare , iubitoare , inalta , zvelta , cu par negru si cu un zambet larg mereu pictat pe buze.
     Mama este persoana cea mai de pret in viata noastra , ea ne hraneste de cand ne nastem si mana cand ne paraseste . Mereu ne ofera un acoperis deasupra capului si un loc de odihna . Ea este persoana care indiferent de necaz sau bucurie , ca este o veste buna sau rea , ea este langa noi . 
     In concluzie , mama este cea care o vom iubi mereu , ea este cea care ne da viata si totusi nu ea este cea care ne ingroapa . Mama este cea mai respectabila fiinta . 
 
      Sper ca te - am ajutat si sa nu uiti de cele 3 puncte pentru cel mai bun raspuns
 


10 3 10