Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-04T23:43:07+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
    
 (\frac{ 3^{3}  x^{-1}  y^{-2} }{54 x^{-2} y})^{-1}= \frac{2x}{y} \\  \\  (\frac{ 3^{3}  x^{-1-(-2)}  y^{-2-1} }{2*3^{3}})^{-1}= \frac{2x}{y} \\  \\ (\frac{x^{-1+2}  y^{-3} }{2 })^{-1}= \frac{2x}{y} \\  \\ (\frac{x^{1}   }{2 y^{3}})^{-1}= \frac{2x}{y} \\  \\ \frac{2 y^{3}}{x}= \frac{2x}{y}\,\,\,FALS




1 5 1