Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-03-03T20:45:09+02:00
A-b=477 => a=b+477 
a:b=12 rest 15=> a=12b+15
Din aceste doua rezulta ca b+477=12b+15 <=>11b=462 <=>b=42
=>a=42+477=519
b*5=c*3=>c=42*5/3=14*5=70
a+b+c=519+42+70=631
1 5 1
Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-03T20:47:45+02:00
A-b=477⇒a=b+477            
a:b=12,rest 15⇒a=12b+15 ,din primele două ecuații⇒b+477=12b+15
                                                                             b-12b=15-477
                                                                             -11b=-462⇒b=(-462):(-11)=42
a=b+477=42+477=519
b*5=c*3⇒42*5=c*3⇒c=42*5:3=70

a=519,b=42,c=70
a+b+c=519+42+70=631
in ce cls esti munteanughe...?
ai putea sa ma ajuti si pe mine cu o problema la mate?plz
sa se afle a,b stiind ca a+b=70 si a:b=4rest10