Va rog ma ajuata si pe mine cineva cu tema de la religie. uite ce imi cere exercitiul . Ce ar trebui sa fac pentru ai urma pilda Sfantului Ioan Botezatorul de marturisire a dreptei credinte ? Prezinta intr-un scurt text situatia concreta.

1

Răspunsuri

2014-03-03T21:42:02+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Dreapta credinta nu este o filosofie interesanta care se poate adapta anumitor imprejurari.Este un adevar de neclintit care trebuie aparaty cu orice pret ,chiart cu jertfa suprema.Pentru a urma pilda Sf.Ioan Botezatorul trebuie sa citim vietile sfintilor,sa vedem cat de mult a patimit pentru a marturisi  si apara dreapta catre preoti si de toti enoriasii care cred in purul adevar si in faptele  Sf .Ioan,Daca IL marturisim pe Hristos marturisim dreapta credinta.Nu trebuie sa cedam greutatilo,si sa renununtam la Hristos,cum nici Sf Ioan si ceilalati sfinti nu au facut-o,daca o facem renuntam la credinta stramosilor nostril care sau jertfit pentru a o pastra si a o transmite mai departe. Sa nu mintim sa nu furam,sa respectam cele 10 porunci ,sa ne rugam neincetat,si sa marturisim cuvantul si faptele lui  Hristos  si sfintilor oriunde ne-am afla,numai asa vom pastra si marturisi dreapta credinta si vo pastra neatinsa imaginea autentica a Domnului Nostru IIsus Hristos Adevarul.
12 4 12