Răspunsuri

2014-11-03T19:06:03+02:00
Unora nu le-a placut atat de mult munca in echipa din facultate, eu de exemplu am urat-o, nu imi placea ca trebuia sa fac toata munca, iar colegii mei nu vroiau sa faca nimic si luau aceeasi nota ca si mine. Dar odata ce am absolvit si am inceput sa lucrez pentru o companie mare am observat beneficiile muncii de echipa. Prima data pentru ca putem invata din experienta persoanelor din jurul nostru, in special daca aceste persoane au fost in aceeasi echipa sau afacere de mai mult timp decat noi. Acest lucru ajuta la asimilarea noilor concepte mult mai bine decat daca am fi nevoiti sa citim un manual imens despre subiectul respectiv.Un alt beneficiu important este ca exista mai multi ochi care se privesc aceeasi problema, ceea ce stimuleazacreativitatea individuala si dezbaterea sanatoasa pentru a gasi o solutie mai buna. De multe ori, la locul meu de munca, mi s-a oferit o sarcina determinata, si este destul de comun sa intampin probleme in gasirea unei solutii, sau sa ajung intr-un punct de blocaj, de cele mai multe ori duc problema in fata echipei si facem sesiuni de brainstorming pentru a ajunge la o solutie finala.
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-03T19:33:49+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
În primul rând să definim termenul ( substantivul) echipă.
Echipa este,conform DEX ,un grup de oameni care,sub conducerea unui șef îndeplinesc în același timp o muncă sau o acțiune comună.
Deci avem în vedere noțiunea de grup și noțiunea de șef ,de conducător de grup.
Acțiunea, adică scopul acestei activități trebuie să fie în perfect acord.
Pentru aceasta, în opinia mea ,colectivul trebuie să fie unul sudat , să știe să aprecieze necesitatea unui efort colectiv pentru realizarea corectă și la timp a obiectivului.
Aici,cred eu, vorbim mai mult decât oricând despre seriozitatea implicării într-o activitate de grup.
De asemenea , dar în al doilea rând avem în vedere legitimitatea conducătorului ,competența lui atât profesională ,cât și pe cea de lider. șeful grupului,al echipei este cel care realizează unitatea oamenilor.
Munca în echipă oferă o perspectivă de ansamblu asupra oricărui proiect inițial,iar ulterior asupra oricărui obiectiv realizat.
Comunicarea este foarte importantă intre membrii grupului, ideile noi prind și ele contur atunci când le comunicăm și apoi le dezbatem în cadrul grupului organizat.
În concluzie ,munca în echipă oferă siguranță,oferă încredere și satisfacții profesionale.

19 4 19