Răspunsuri

2014-11-03T19:05:16+02:00
Pai 3*a+2*b=29+a+b
apoi inlocuim suma a+b si ne da ca 3*a+2*b=41(1)
scriem sub aceasta ecuatie           a+b=12 si inmultim ecuatia cu 3 si ne va da 
3*a+3*b=36 (2) . Acum scadem  din (1) pe (2) si ne va da ca -b=5 iar b= -5 iar a=12-b inseamna ca a=17
3*a+2*b=29+a+b
apoi inlocuim suma a+b si ne da ca 3*a+2*b=41(1)
scriem sub aceasta ecuatie a+b=12 si inmultim ecuatia cu 3 si ne va da
3*a+3*b=36 (2) . Acum scadem din (1) pe (2) si ne va da ca -b=5 iar b= -5 iar a=12-b inseamna ca a=17