Răspunsuri

2014-11-03T18:34:57+02:00

                                                Negrese fara zahar


Incingeti cuptorul la 180grade (treapta 3-4). Tapetati o tava dreptunghiulara de 30cm cu hartie cerata.


Topiti pe baie de aburi ciocolata rupta bucati si untul. Omogenizati. Intr-un bol amestecati indulcitorul cu faina, cacao si praful de copt. Turnati deasupra amestecul de unt si ciocolata topita si amestecati bine. Bateti ouale, separat, apoi incorporati-le in amestecul dens. Amestecati bine, pana obtineti un aluat foarte gros.


Turnati aluatul in tava si nivelati cu autorul unei spatule. Dati la cuptor si coaceti 25-30 minute. Atentie: cand faceti testul cu scobitoarea, aceasta nu trebuie sa iasa curata! Nu trebuie sa fie amestecul moale, la interior, genul ala necopt, ci doar scobitoarea sa nu iasa curata, atat! Prajitura Negresa, asta despre care va vorbesc acum, trebuie sa fie crocanta la exterior si umeda inside :)


Lasati sa se raceasca usor in tava, apoi transferati-o cu tot cu hartia de copt pe masa si taiati-o in patrate mari. Presarati indulcitor deasupra, pudrati-o adica, sau o puneti alaturi de o portie generoasa de frisca sau inghetata.

Sper ca ti-am fost de ajutor!!! :)



2014-11-03T18:39:47+02:00
Pandispan pufos-ingrediente:6 oua.6linguri ulei.6 linguti faina.6 linguri apa.praf de copt .zahar 6 linguri.esente Mod de preparare-albusurile batute spuma cu zaharul.galbenusurile frecate cu un vf de lingurita sare.peste albusuri pui faina cu praful de copt .omogenizezi cu o spatula de sus in jos rar.pt aerare.peste.....pui galbenusurile.amesteci usor.pui esenta.pui in forma 45 de minute la cuptor