Sfantul Apostol Pavel ii indeamna pe crestini in legatura cu rugaciunea, astfel:"Rugati-va neincetat!".Cum crezi ca poate un crestin ,in societatea contemporana,sa indeplineasca acest sfat?Doresc o explicatie in 4-5 propozitii.Multumesc.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-03-04T02:46:44+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Intr o societate unde timpul liber aproape ca nu mai exista, actul religios de a se ruga devine din ce in ce mai rar. Doar in cazul marilor sarbatori religioase (Pasti, Boboteaza, Craciun etc.) se observa o mai mare aplecare a crestinilor asupra randuielii bisericesti.
Poate ca dintr un anumit punct de vedere ar trebui sa se ia bun exemplu de la musulmani; acestia au randuit prin CORAN (cartea lor sfanta) obligatia de a se ruga de 5 ori pe zi. Pentru cei care au vizitat tarile arabe, nu o data au vazut ca credinciosii musulmani se roaga peste tot: pe strada, pe camp, in edificii etc.