Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-03T18:06:36+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
B) 3x/7-(x+2)/4=(4-x)/28+3/2
numitor 28
12x-7(x+2)=4-x+42
12x-7x+x=14+4+42
6x=60
x=10

d) (x+7)/4-(2x-1)/5=(x-1)/20-1
5x+35-8x+4=x-1-20
4x=39-21=18
x=9/2

(x-1)/2+3/4=1
2x-2+3-4=0
2x=3
x=3/2

(x+2)/5=(2x+1)/15-1
3x+6=2x+1-15
x=-20

(12x-11)/12-(4x-3)/6=0
12x-11-8x+6=0
4x=5
x=5/4

(x-2)/5-(7-3x)/20=(x-1)/4
4x-8-7+3x=5x-5
2x=10
x=5

2 5 2