Răspunsuri

2014-11-03T17:18:46+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
-2(x-3)(5-x)=-2(5x-15-x²+3x)=-2(-x²+8x-15)=2x²-16x+30
b) (x+2)(x-4)=x²-2x-8
c) -6x(x+1)=-6x²-6x
2014-11-03T17:21:44+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
 -2(x-3)(5-x)= -2x+6(5-x)=-10x+2x patrat +30 -6x=-16x+2xpatrat+30