Răspunsuri

2014-03-03T18:53:49+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
  este o zi geroasa de iarna.vantul sufla puternic.fulgii mici si desi cad din cer ca un potop de gheata fermecat.
  ana se intoarce de la scoala. pe drum aude un schelalait.apoi vede o catelusa care avea multi pui.
  fetita i-a luat pe toti,i-a dus acasa,i-a hranit si i-a adoptat.parintii au fost foarte mandrii de fetita lor care a slvat niste vieti nevinovate.
6 4 6
2014-03-03T19:00:26+02:00
                                          O fapta buna de iarna

     Iarna, este paradisul alb al copiilor. Toti ne bucuram de sclipiciul arzator al minunatei zapezi.
     Eu impreuna cu colega mea Ana, ne jucam si faceam multi oameni-de-zapada. Era o zi perfecta de scoala.   A doua zi colegul nostru Claudiu care era cel mai rau din clasa, a inceput sa dea cu bulgari de zapada in ea. Noi temandu-ne ca ne va lovi si pe noi, nu am facut nimic. Timp de cateva zile s-a intamplat aceata fapta rea cu mai multi copii de la noi din clasa. Eu nu am mai rezistat si am inceput sa ii spun ca cu bataia nu rezolva nimic. Dar nimeni nu-l putea convinge. Eu reusisem deoarece stateam mai mult timp cu el si il sfatuiam, ma jucam cu el... El mi-a spus ca batea copii deoarece nimeni nu se juca cu el!
     Prin aceasta compunere mi-am spus fapta mea buna ce am  facut-o iarna!
7 3 7