Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Eu cred ca e asa:
(√7)² + (√3)² - 2√21
Rezolvare:
(√7)² + (√3)² - 2√21 = (√7 - √3)²
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters

Răspunsuri

2014-11-03T17:30:02+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
B) 6+3-2.3√2-(1-3)+3(2+1+2√2)=9-6√2+2+3(3+2√2)=11+9-6√2+6√2=20
c) (1-7)-(7+14+2.7√2)+3(3+6+6√2)=-6-21-14√2+27+18√2=6√2
a) daca am inteles bine
(√7+√3)²-2√21=7+3+2√21-2√21=
=10