Răspunsuri

2014-11-03T12:36:17+02:00
1. Laun concurs de biciclete s au inscris 217 fete, iar baieti cu 36 mai multi. Cati copii s au inscris la concurs?                                                      2.Antonia are de rezolvat 976 probleme.In prima zi rezolva326 probleme iar in a doua 117 probleme. Cate probleme mai are de rezolvat?
vrei si rezolvarea?
Dacă se poate
1. Cati baieti s au inscris 217+36=253 Cati copii s au inscris? 253+217=470 2. 1. Cate probleme rezolva? 326+117=443 Cate prob mai are de rezolvat? 976-443=533
2014-11-03T13:10:03+02:00
A)Intr-o scoalasunt 217 copii . Intr-o alta scoala sunt cu 36 mai multi .Afla cati copii sunt in amandoua scolile.
b)Ioana are de rezolvat in vacanta 976 de exerciti.In prima saptamana rezolva 326,iar in a doua 117.Cate exerciti maiare.
1 1 1