Răspunsuri

2014-11-03T11:46:07+02:00
..In such a night, a group of friends decided to see if the legend was true. They went to the cemetery, but one of them dared and decided to remain at the entrance. The boys began to run through the cemetery and a good piece of time nothing happened. ( de aici poti continua mai departe )
2014-11-03T14:19:48+02:00
Poti spune despre o fata care era singura acasa in noaptea ce  deasa. A mers la bucutarie sa isi prepare ceva pentru a uita ca este singura in casa. Deodata se aude o usa trantindu-se. Fata se sperie si intreaba:
-Cine este acolo?
 Dar nu primeste nici un raspuns. Apoi se aude un tipat puternic si ingrozitor,care pur si simplu o terifiaza pe adolescenta. Merge in pod de unde se auzise sunetul,avand in mana un cutit lung cu lama taioasa.
  Aude in spatele ei niste pasi, si in secunda urmatoare cineva o prinde de gat. Fata da de cateva ori cu cutitul in aer, nestiind in ce loveste, dar a fost sigura ca l-a ranit pentru ca a auzit un geamat de durere. Apoi fuge grabita in camera ei si se ascunde sub pat. Dar deodata aude o voce care ii spune:
 -Te vad! Iesi de sub pat!!!
 Fata mai ingrozita, ramane sub pat, dar simte ca este trasa de picioare. Tipa cat poate de tare, si incearca sa fuga in bucatarie pentru a lua alt cutit. Fuge dar se simte urmarita. Ajunge in bucatarie si ia un cutit mai mic dar la fel de taios. Simte cum cutitul i se smulge singur din mana, si ii strapunge stomacul. Apoi in fata ei apare o fantom cu cap de dovleac. Acesta paraseste casa lasand-o pe fata acolo moarta, dar inainte de asta, spune:
 -Noapte buna!
Apoi pleaca trandind usa in urma ei.


Nu stiu daca e asa cum te asteptai. O poti traduce tu, daca nu o pot traduce eu! Cum vrei tu!   BAFTA!  v:)
Imi mai poti da o idee, dar nu atat de inspaimantatoare? :-s
:)) ok