Alcatuieste o compunere in care sa povestesti o intamplare care sa petrecut la munte :)
Mi-o puteti trimite pe email pentru ca o sa merg de acasa si nu stiu contu de brainly.Daca nu vreti sa imi trimiteti pe email puteti scrie si aici o sa ma stradui sa intru maine
Multumesc :*
Email [email protected]

2

Răspunsuri

2014-11-02T23:28:35+02:00
este 25 decembrie unde este foarte  frig  . iar eu abia astept sa merg la munte  sa schiez sa  ma dau cu sania  si multe alte lucruri .  eu amers pe munte  impreuna cu parinti mei dragi. dupa cateva zile  si saptamani   s-a terminat vacanta noastra la munte . asta a fost ce-a  mai mare  sau mai bine zis  cel mai tare  wichend   pe care l-am acud eu la   munte . asta a fost intamplarea mea e cam scurta.
Sper ca iti place 
2 5 2
2014-11-03T00:23:02+02:00
Weekend cu peripetii la munte

         
Iarna, zapada, vacanta, veselie. Eram cu colegii intr-o mini-vacanta la Cabana Piatra Arsa. Eram cu totii stransi intr-o camera, unde incinsesem o petrecere pe cinste. Muzica buna, adusa de colegul nostru, Andrei, si binenteles bautura (alcoolica sau nealcoolica pui tu dupa placul tau). Era ziua lui Andrei, totul era platit de ai lui. Incinsesem si un joc de carti pe pedepse. Cum se terminase bautura si Radu pierduse l-a carti pedeapsa lui a fost sa aduca cateva sticle de afara unde le bagasem in zapada pentru a fi reci. Trece un sfert de ora, trece o jumatate, se face o ora....deja eram ingrijorati. Cu totii ne intrebam unde-o fi Radu si de ce nu mai vine. Cativa baieti ne-am imbracat, ne-am inarmat si cu ceva lanterne si am plecat in cautarea lui Radu. 
          Nu departe de locul unde ingropaseram sticlele il gasim si pe Radu al nostru cocotat intr-un brad, tremurand tot de frig si de frica. Sub brad il pazea un puiut de urs tare simpatic si jucaus. Insa, Andrei se speriase de el si nu vroia sub niciun chip sa se dea jos din brad. A trebuit sa ne jucam cu ursul sa vada ca-i bland si nu pateste nimic.
           Si astazi ne mai aducem aminte de aceasta intamplare haioasa si din cand in cand il mai necajim amintindu-i de ea.   :)

1 5 1