1)Un tractorist are de arat un teren in patru zile. El ară in prima zi trei zecimi din tot terenul, a doua zi doua septimi din rest, a treia zi ară cu 20 h
a mai puțin decât dublul suprafeței arate in prima zi. Stiind ca pentru a patra zi i-au rămas 14 ha , determinați suprafața întregului teren .

1

Răspunsuri

2014-11-02T23:16:03+02:00
2)       4 kg----2.5 euro
          5 kg----3.4 euro
          costul  1kg de amestec-----?

4*2.5=10 euro
5*3.4=17 euro
10+17=27 euro
4+5=9kg
27/9=3 euro
Raspuns: 1kg trebue vandut cu 3 euro

Ai dat copy paste de la răspunsul celeilalte întrebări ca sa iei puncte .... Frumos nu? Chiar am nevoie de aceasta problema