Răspunsuri

2014-11-02T22:29:04+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
            
Folosim \,\,\,formulele: \\  \sqrt[n]{a} * \sqrt[n]{b}= \sqrt[n]{a*b}  \\ si \\ (a+b)(a-b)= a^{2}- b^{2}  \\  \\ Rezolvare: \\  \\  \sqrt[3]{(10+ \sqrt{68})} * \sqrt[3]{(10- \sqrt{68})}= \sqrt[3]{(10+ \sqrt{68})(10- \sqrt{68})} = \\ = \sqrt[3]{(10^{2} - (\sqrt{68})^{2})}=  \sqrt[3]{(100 - 68)} =\sqrt[3]{32}=2\sqrt[3]{4}




2 5 2