Răspunsuri

2014-11-02T21:44:58+02:00
Continui eu. 

= -3+1+2+3
= -2+2+3
= 0+3
=3.
pai daca ai + urmat de - este -
ex : -2+(-1) = -2-1 = -3
daca ai - urmat de + este -
ex : -2-(+1)=-2-1=-3
daca ai - urmat de - = +
-2-(-1)=-2+1=-1
daca ai + urmat de + = + nu se schimba nimic
-2+(+1)=-2+1=-1
la ex tau -2+(-1)+0+1+2+3 = -2-1+0+1+2+3=-3+1+5=-2+5=3
Sper ca te-am ajutat :P
Pfffffffffff is neatenta.
Dar tot la fel dă.
.... ai copiat raspunsul meu
ce faci, ma? copii raspunsurile? :)))))
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-02T21:47:35+02:00
Pai daca ai + urmat de - este -
ex : -2+(-1) = -2-1 = -3
daca ai - urmat de + este -
ex : -2-(+1)=-2-1=-3
daca ai - urmat de - = + 
-2-(-1)=-2+1=-1
daca ai + urmat de + = + nu se schimba nimic
-2+(+1)=-2+1=-1
la ex tau -2+(-1)+0+1+2+3 = -2-1+0+1+2+3=-3+1+5=-2+5=3
Sper ca te-am ajutat :P
1 5 1