Răspunsuri

2014-11-02T19:37:04+02:00
Deşi e dimineaţă, soarele arde sus pe cer, aşa cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Se anunţă o zi foarte încinsă. După cum a început această zi, ar putea fi cea mai fierbine şi mai nemiloasă zi din acestă vară. Cerul mai puţin albastru decât de obicei pare a fi decolorat de ascuţişul razelor trimise de discul solar. Niciun nor, oricât de mic, nu se încumetă să dea ochii cu soarele care dogoreşte nepăsător. 

La fel de speriat este şi vântul. Nu are curajul necesar să-şi arate chipul răcoros nici măcar o clipită. Încearcă din când în când să adie uşor, dar nu are puterea să se lupte cu soarele atotputernic. Atunci când îşi face simţită prezenţa, răsuflarea sa este foarte fierbinte, asemenea respiraţiei unui balaur, care scuipă flăcări pe nări. 
11 3 11
daca iti trebuie si un titlu iti dau o idee"o zi de vara"
Multumesc
cu placere
daca vrei apasa pe butonul "multumesc" plizz
2014-11-02T19:41:15+02:00
                                                    O zi obisnuita ...
A fost odata o zi frumoasa de vara . Eu pe cand eram copil, aveam un dor de a explora tot ce vad prin jurul meu . Odata cand am fost in vizita la bunicii mei, am plecat cu tataie in padurea de langa casa sa. Acolo, eu nazdravan cum eram, am plecat de langa el . Am dat de un iepuras mic care s-a speriat si a fugit . Bunicul meu m-a tot strigat, dar nu il gaseam desi il auzeam cat de speriat era . Atunci era o zi obisnuita pana cand s-a intamplat cel mai oribil lucru, m-am pierdut intr-o padure deasa cu multi copaci mari, si de atunci inca am ramas cu o traumatizare inferna cu padurea. M-am invatat minte sa nu mai plec singur de langa cineva. :)
3 4 3