Alcatuieste o compunere de 80 - 150 de cuvinte ( 10 - 15 randuri ) in care sa descriiun oras pe care l-ai vizitat/despre care ai citit.
In copmunerea ta trebuie:
- sa prezinti doua caracteristici ale orasului vizitat/despre care ai citit;
- sa folosesti un limbaj expresiv in descrierea orasului;
- sa redactezi un continut adecvat cerintei formulate;
- sa respecti limita de spatiu indicata.

1

Răspunsuri

2014-03-03T17:53:54+02:00
         La kilometri intregi de mers cu autocarul incepe sa se zareasca niste brazi si frasini ametitor de inalti ce faceau descrierea magnificului oras numit Brasov .
        Acesta are o bogatie ametitoare si o istorie plina de batalii si de legende care imbogatesc locuitorii facandu-i sa se simta mandri ca locuiesc in acest loc vizitat de lume.  Cel mai frumos lucru de aici este natura ce te inveleste intr-o armura de aer curat facandu-te sa uiti de toate grijile si de greselile comise in viata. 
         Poate nu suntem la Paris sau la Roma dar si in Brasov sunt locuri de vizitat cum ar fi castelul Bran legat  strans de o legenda ce a facut inconjurul lumii . Legenda vorbeste de Vlad Tepes si de pedepsele sale sangeroase si de luptele date cu otomanii.
          Deci orasul Brasov este o zona turistica minunata ce te incanta cu privelistile sale miraculoase si cu locurile desprinse parca dintr-un colt de rai.
323 4 323