Răspunsuri

2014-11-05T19:51:22+02:00
Pentru a ne incepe aventura impreuna, a invata si a da mai departe trebuie sa fim culti ! astazi , folosim internetul de multe ori dar insa prea multi exagereaza si posteaza chesti inutile si porcoase.
 
               Pentru a ne ajuta pe noi insine vom ajuta si internetul care este sursa cea mai folosita acum pentru a invata si pentru distracti, divertisment, si multe altele (etc.) Cei care ,, polueaza,, internetul cu date piratate si lucruri neadecvate ar trebui suspendati prin taierea cablului de nat sau blocarea accesului pe suite-urile pe care au scris respectiva ,, opera,, exemplu : suite-urile precum facebook-ul sunt des folosite de uni care posteaza , arata , spun  (etc.) lucruri care nu trebuiesc spuse si suite-urile cu jocuri care des sunteti alertati  ca sunt virusate sau cele care  folosesc web-cam-ul sunt deobicei " proscrise " deoarece in spatele lor stau in mare parte ( cam 90%) pedofili sau hack-eri care incearca sa obtina datele noastre personale.
 
                Cand folosim mediul virtual , internetul si restul este bine sa fim precauti dar nu ar strica niste  sisteme de aparare anti-hoti de parole , conturi  si date personale (alte ..). Penalizarea , blocarea si securitatea crescuta a conturilor si a suite-urilor  ne vom apara de raul  care intervine! 
 SALVATI INTERNETUL CURATAND-UL DE RAUTATI / CHESTI NE IMPORTANTE SI ASTFEL NE AJUTAM PE NOI, CEI MAI MARI "CONSUMATORI DE INTERNET" 


Sper ca am ajutat! imi dai " multumesc "?
Cu placere oricum si sper ca AM fost de folos!
2 5 2