Răspunsuri

2014-11-02T14:08:13+02:00
-4/9+5/11+4/9+17/11=
-4/9+4/9=0 deci ramane 5/11+17/11=22/11=2
2014-11-02T14:37:21+02:00
- \frac{4}{9} +  \frac{5}{11} + \frac{4}{9}  + 1 \frac{6}{11}
amplificam prima fractie cu 11 a doua cu 9 a treia cu 11 iar a patra o lasi asa 
si ne da .... 
- \frac{44}{99} + \frac{45}{99} + \frac{44}{99} + \frac{17}{11}  
si amplificam pe a patra cu 9 pentru a ne da 99 si a avea acelasi numitor toate ... 
 -\frac{44}{99} +  \frac{45}{99} +  \frac{44}{99} +  \frac{153}{99}
-44+45+44+153
= 45+153
= 198
sper sa-ti fie de folos