Răspunsuri

2014-11-02T13:05:45+02:00
Daca jumatate din suma este 309,atunci suma intreaga este
309*2=618
618-359=259 al doilea termen
359+259=618
2 2 2
2014-11-02T13:06:44+02:00
X+y totul pe 2 = 309 
359 + y totul pe 2 = 309 pe 1 
2 ori 309=359 + y 
359+y=618
y=618-359=> y=259