Alcatuiti un scurt text in care sa folositi cuvintele pocainta, marturisire, iertare, dezlegare, sanatate, taina, rai, duhovnic.

2
ce mai stii sa sc tarana
ce?
stergeti tu nasu ca nici macar nu ti a-ti faci tema
vorbeste asta care are 11 ani meri si stergeti nasu tu mucosa taranca drecu
vezi cum vorbesti ca.....

Răspunsuri

2014-11-02T07:59:25+02:00
Eu am fost la preotul duhovnic , pentru marturisire de pacate , iertare , sanatate . L-am intrebat daca pot sa mananc peste . El a spus ca numai cand este dezlegare la peste pot sa mananc . Mi-a mai spus sa ma pregatesc pt  Sf . Taina a Impartasaniei . Marturiserea e ca o pocainta . Biserica este cel mi sfant lucru de pe Pamant .
Trebuie sa iubim biserica ca casa noastra !
Sper ca te-am ajutat !
2 5 2
2014-11-02T08:04:35+02:00
A sosit ziua de duminica . toti  credinciosi merg sa se roage . intra o femeie in biserica se inchina la cruci si se puse pe scaun . dupa slujba femeia ramase singura in biserica si il ruga pe duhovnic ca vrea sa marturiseasca in fata lui dumnezeu ca sa o ierte. fiecare face pacate  , asa si aceasta femeie . dupa aceasta pocainta ca sa nu mai faca rele . preotul ii daruie un canon ca semn  de sanatate sa se vindece la suflet pentru nu a mai face rele , ca sa ajunga in rai nu in iad , desafarsind numai fapte bune . plecase in taina acasa . a doua  duminica tot asa e petrecuse . se duse la preot si ii spuse ca la tinut destul ca o avuut termen numai o saptamana . femeia plecase acasa dar nimeni nu intelege dezlegarea  .                    sper ca te-am ajutat si sa imi pui daca nu iti place ca nu ma supar eu na-m stiut cum sa o fac altcumva.