Vreau un mesaj mai deosebit pentru nanuta de ziua ei.
Multumesc!

2
Nunta e un basm de matase si glazura, de flori si sampanie. Un vartej de sarbatoare in jurul unui cuib tacut unde doi oameni stau singuri, dar mai intelepti decat credem. Caci ei stiu ca rochia va fi pusa de-o parte, tortul taiat, trandafirii se vor ofili, urmele petrecerii se vor sterge. Vor mai exista flori si prajituri in aceasta casnicie, dar toate vor fi doar un crampei din trainicia ei. Micile nelinisti, marile necazuri, maruntele suparari, vor veni si vor trece si va vor invata daruirea,

Răspunsuri

2014-11-01T23:26:52+02:00
De ziua ta venim cu cele mai frumoase ganduri si iti dorim sanatate, bucurii, implinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare sa lumineze mereu asupra ta si a celor dragi sufletului tau.
Dragostea si grija ce o daruiesti in jurul tau sa iti fie rasplatita din plin cu multa caldura ai implinire sufleteasca.
Cand inca o petală din anii tai frumoşi s-a scuturat alene, vibrand armonios, priveste cu mandrie, gandind neincetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. Primeste petala varstei ca pe o binecuvantare. Ea sa iti fie rod a bucuriei si a sperantei! Credinta si iubirea sa te insoteasca pretutindeni, iar implinirea s-o intilnesti la orisicare pas.
La mulţi ani fericiti!
2014-11-01T23:29:06+02:00
In acesta zi minunata , ziua in care intri in randul femeilor maritate , iti doresc sa ai  parte de bucurii , sanatate , fericire , casa de piatra si o ptrecere cat se poate de frumoasa !!!!!!