Răspunsuri

2014-11-01T19:31:15+02:00
                                       Muzica,nopti de toamna
Ma uit pe geam si vad cum stropii de ploaie se lipesc pe geam si cad usor,risipiti.Stau si ma gandesc de ce toti admira asa de mult muzica...Cel putin,pe mine ma linisteste.
Stau putin pe ganduri dupa care imi bag castile in urechi si ma pun cu capul pe perna. Nu doream sa adorm,dar totusi privirea a inceput sa mi se incetoseze in timp ce o lumina se ivea in fata mea. 
Totul era negru,nu vedeam nimic. O lumina mica,slaba,a patruns pe mine ca un fascicul schimbator. Mii de sunete arzatoare au inceput sa-mi bubuie in cap in timp ce o melodie suava se auzea pe fundal. Ritmul m-a prins,nu-mi puteam controla corpul,trebuia sa dransez ca o frunza in bataia vantului.
Melodia s-a oprit,un suier,parca al vantului m-a miscat pe la spate. Am pasit usor ,iar orice pas pe care il faceam,la orice miscare un sunet lin se auzea.Frumos foarte mi se parea faptul ca eram imbracata intr-o rochie alba,ma simteam ca o regina a noptii, prin bataia vantului si sunetul firav al arborilor batrani. Norii plang.Incetul cu incetul o ploaie cum nu s-a mai vazut mi s-a infatisat in fata ochiilor
M-am trezit brusc. Asa vis,nu avusesem.Asa vis,il traisem.Pe chip mi se citise bucuria-intristarea.
1 1 1