Răspunsuri

2014-11-01T16:26:31+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A+b+c+d=89
a+b+c=81
b+c+d=60
c+d=33
In suma "b+c+d=60"  , inlocuim pe "c+d"   cu 33 pe care il stim⇒b+33=60⇒b=27
in prima suma : "a+b+c+d=89" inlocuim pe "a+b+c" cu 81 ⇒81+d=89⇒d=8
tot in prima suma il inlocuim pe "b+c+d"cu 60⇒a+60=89⇒a=29 
il putem afla ce c foarte simplu din ultima suma : "c+d=33" inlocuindu-l pe d cu 8⇒c+8=33⇒c=33-8=25
  Succes !!!! :)