Răspunsuri

2014-03-03T14:35:10+02:00
In prima zi:
320:2=160 km (pt ca 50 % inseamna jumate)
mai raman 160

A doua zi
160-160/4=160-40=120. In a doua zi 120 de km

In a treia zi:
320-160-120=40 km

Cat la suta din drum a parcurs a treia zi

320 ............100%
40 ...............x

x=(40*100%)/320
x=40/320
x=4/32
x=0.125
x=0.125*100
x=12.5 %
1 5 1
2014-03-03T14:54:38+02:00
I-zi 1/2din320=1/2x320=320/2=160/ II-zi 1/4dindiferenta320-160=1/4din160=1/4x160=160/4=40/ III-zi 320-160-40=120 adica 1/4/deci 50%+25%25%=100%

1 5 1