Răspunsuri

2014-03-03T14:16:38+02:00
30% din 300 este 
30/100*300=90. deci sunt 90 de fete.
ca 90 de fete sa fie 20% din numarul total de elevi, ar trebui sa fie 100/20*90 elevi=450 de elevi
deci ar trebui sa vina 450-300=150 de baieti
corecteaza raspunsul si incearca sa citesti mai atent enuntul!
da scuze. gres
nu am citit bine. trebuia din numarul baietilor. e 450-210=240
  • Utilizator Brainly
2014-03-03T14:18:12+02:00
30% din 300=90 fete; ca sa reprezinte 20% din nr baietilor ⇒ 100·90/20=450 ar trebui sa fie nr baietilor; acum sunt 300-90=210 baieti; trebuie sa mai vina 450-210=240 baieti.
1 5 1