Răspunsuri

2014-10-31T23:31:27+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(x+1) (x+2) + (x+2)(x+3) = 50
(x+2)(x+1+x+3)= 50
(x+2)(2x+4) = 50
(x+2)((x+2)= 50/2=25
x+2=5
x=3
2014-10-31T23:36:08+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Se da factor comun (x+2)  si avem :

(x+2) (x+1+x+3)=(x+2)(2x+4)=2(x+2)(x+2)=50 se imparte prin 2
(x+2)(x+2) = 25 adica (x+2)(x+2) =5.5 deci x+2=5 rezulta x=3