Răspunsuri

2014-10-31T23:22:14+02:00
450 trantori+1 regina=451
78451-451=78000 albine lucratoare
2014-10-31T23:50:17+02:00
1+450=451
78 451-451=78 000
vad ca esti la nivel de liceu. Nu stii sa faci problema asta?
dar vad ca tu nu stii care e cimpul lexical a Toamnei
fiecare cu gandirea lui. si, daca stii, scrie-l