Ajuuutorrr!!!! Help!!! Explica-ti opinia in 8-10 randuri despre faptul ca baiatul considera acest spatiu "Tara povestilor"!!!!!!!!!Macar o explicatie cum sa fac!!...orice plz!
Text: Pe mal, în lanul de floarea-soarelui, cu tipsii galbene, roiau albinele. Zborul lor se închega într-un cântec subţire, stăruitor, dulce ca o făgăduinţă.Deodată, râul începu să se lăţească şi luă forma unui lac pe care pluteau cârduri de gâşte. Albe, de parcă ar fi purtat între aripi un val de viscol, păsările înotau gălăgioase între malurile joase. In fund, un perete de pământ bătut cu tăvălugul oprea curgerea râului. „Ţara poveştilor", îşi spuse Bănică şi văzând că albia lui nu mai înainta, bătu apa cu palmele, ţinând braţele ţepene şi lunecă spre malul acoperit cu căsuţe de lemn şi ocoale încercuite cu plase de sârmă.O fată care mânca la umbra unui salcâm, zărindu-l pe băiat...! Va rog din tot sufletul sa ma ajutati!!!! Cat se poate de repede!! :***

2

Răspunsuri

2014-10-31T20:49:00+02:00
Tara povestilor deoarece totul este ca intro poveste si scri toate descriile 
exemplu:cintec subtire ,stralucitor................
Cel mai inteligent răspuns!
2014-10-31T21:02:23+02:00
Motivul pentru care copilul considera acea lume ca fiind "tara povestilor" este perioada pura a copilariei care are ii ofera darul infinit al imaginatiei. Copilaria este sing ura care are puterea nemarginita de a da oricarui lucru o infatisare complet noua si de a crea din "nimic", totul. Acesta este motivul pentru care copilul asociaza unor fiinte/elemente naturale, niste insusiri complet neobisnuite si pentru care denumeste acel loc "tara povestilor".
10 4 10
Multumesc din tot sufletul!!!!!!!!!!!!!!!! :* Pupiciiii!!!! :* <333 Merciiii...!!!!!! :* :*
Poti te rog sa bifezi ca "cel mai bun"?
l-am bifat! :P
Amm..poti te rog sa stergi raspunsul?? nu vreaus a vada alti colegi acest exercitiu rezolvat! plzz :*