Răspunsuri

2014-10-31T19:33:57+02:00
1) aX+b=0 
a=1
b=2
1X+2=0    aceasta este ecuatia obtinuta
1X=0-2
1X=-2
X=-2:1
X=-2  raspunsul

2) aX+b=0
a=-2/9 
b=3/7
-2/9X+(3/7)=0  este ecuatia initiala (paranteza nu este necesara)
-2/9X=0-(3/7)   (paranteza nu este necesara)
-2/9X=-(3/7)
X=-(3/7) : (-2/9)
X=27/14 raspunsul

3)aX+b=0
a=-5
b=0,1
-5X+0,1=0 ecuatia initiala
-5X=0-0,1
-5X=-0,1
X=-0,1 :(-5)
X=0,02 raspunsul

c)aX+b=0
a=0,2(4)
b=31/3
0,2(4)x+31/3=0
0,2(4)x=0-31/3
0,2(4)x=-31/3
X=-31/3 : 0,2(4)
X=-31/3 : 24/19
X=-31/3 x 19/24
X=-589/72




imi dai cel mai bun raspuns? :)
nu imi apare sa iti dau cel mai bun raspuns
cind dai cu sageata pe raspunsu meu trebuie sa iti apara :)