Radactati un eseu cu teama Natura in poeziile eminisciene-un spatiu al intilnirilor..va rog mult si cu exemple concrete din poeziile lui eminescu..mersi>3

1
De cat?
Comentariul a fost şters
1 pg sau jumate cam asa va rog

Răspunsuri

2014-11-01T07:57:48+02:00
Eminescu este un mare poet al iubirii. De la "Dorinta", "Lacul, "Sara pe deal, "Floare albastra" si pana la "De cate ori, iubito..." sau "Pe langa plopii fara sot...", poezia lui ii inalta iubirii un templu stralucitor si fascinant, in care bucuria si suferinta, voluptatea si durerea, visul si dorul de dragoste, iradiaza intregul univers al imaginarului eminescian.Eminescu pune accent pe natura in poeziile sale pentru ca natura este un simbol al puritatii, dragostea imbinanduse cu sunetele armonioase ale naturii care este ca o fiinta libera. Mai reprezinta asemanarea omului ca natura aceasta fiind un loc de refugiu al sentimentelor.
sper sa iti fie de folos
sau

sau Eminescu este un mare poet al iubirii. De la "Dorinta", "Lacul, "Sara pe deal, "Floare albastra" si pana la "De cate ori, iubito..." sau "Pe langa plopii fara sot...", poezia lui ii inalta iubirii un templu stralucitor si fascinant, in care bucuria si suferinta, voluptatea si durerea, visul si dorul de dragoste, iradiaza intregul univers al imaginarului eminescian.