Care sunt avantajele celui care studiaza atat biblia cat si stiintele experimentale?

2
Biblia nu este o carte de stiinta dar tot ce este mentionat in cartile ei despre regulile fizicii sau regulile de sanatate, de exemplu, au fost confirmate de stiinta. In Biblie sunt descrise circuitul mare si mic al apei in natura, cu aproape 3500 de ani in urma s-a spus ca Pamantul este rotund, lucru confirmat de-abia in secolul trecut, odata cu iesirea omului in spatiu, si altele.Avantajul celui care studiaza Biblia dar si stiintele experimentale este ca i se va intari credinta intr-un Creator
Va ajunge sa considere ca Universul nu a aparit dintr-o supa primordiala ci a fost creat. Si va ajunge sa inteleaga si sensul vietii si scopul omului pe pamant.

Răspunsuri

2014-10-31T18:13:13+02:00
Avantaje: O sa il  aiba pe Dumnezeu cu el oriunde, citind Biblia , intelegand-o devii alt om ( foarte bun) scapi de orice frica, ai multe succese si chiar poti deveni un om foarte bun si o sa fii apreciat pentru asta!
2014-10-31T18:14:54+02:00
Avantaje: O sa il aiba pe Dumnezeu cu el oriunde, citind Biblia , intelegand-o devii alt om ( foarte bun) scapi de orice frica, ai multe succese si chiar poti deveni un om foarte bun si o sa fii apreciat pentru asta!
Dece copii?
Nu am copiat...asa ne.a predat în profa luni la ora
Cu siguranta. Nu vreau sa ne certam dar asa am scris si eu :3
Pai am vazut..dar poti sa.ti arat caietul ca asa ne.a predat si profa
miar placea